LA MARINA PLAZA

Hidraqua
Periodisme, passe el que passe
Publicat: diumenge, 12 març, 2017

[LA FOTO] L’espectacle dels cirerers en flor de la Vall de Gallinera

La Marina Alta és rica en paisatges de gran valor que, a més, ofereixen en cada època de l’any un motiu pel qual visitar-los i contemplar-los. En estes dates, per exemple, bona part de la comarca apareix tenyida de blanc i el rosa de la flor dels ametllers. Zones com la Vall de Pop de forma molt acusada, on Alcalalí ha sabut convertir-lo en un recurs turístic propi. Però en un altre punt de la comarca es produeix ara una floració igual de bella: la del cirerer. És el que mostra la imatge presa este diumenge a Benialí (La Vall de Gallinera). Al fons es veu el perfil d’un altre dels nuclis de població del municipi, Benissivà.

Deixa el teu comentari

Contingut patrocinat
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.