LA MARINA PLAZA

Teulada-Morira. Turismo
Periodisme, passe el que passe
Publicat: diumenge, 12 març, 2017

[LA FOTO] L’espectacle dels cirerers en flor de la Vall de Gallinera

La Marina Alta és rica en paisatges de gran valor que, a més, ofereixen en cada època de l’any un motiu pel qual visitar-los i contemplar-los. En estes dates, per exemple, bona part de la comarca apareix tenyida de blanc i el rosa de la flor dels ametllers. Zones com la Vall de Pop de forma molt acusada, on Alcalalí ha sabut convertir-lo en un recurs turístic propi. Però en un altre punt de la comarca es produeix ara una floració igual de bella: la del cirerer. És el que mostra la imatge presa este diumenge a Benialí (La Vall de Gallinera). Al fons es veu el perfil d’un altre dels nuclis de població del municipi, Benissivà.

Deixa el teu comentari

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

Contingut patrocinat

Pin It on Pinterest

Share This
La Marina Plaça. Noticies. Diari de la Marina Alta.