LA MARINA PLAZA

Feslalí Alcalalí en Flor
Periodisme, passe el que passe
Publicat: dimecres, 8 març, 2017

Masymas compra els supermercats de la cadena murciana Mé Fresh Market

  • La distribuïdora de Pedreguer incorpora tres establiments de la marca a Pilar de la Horadada, San Javier i Múrcia

L’empresa Juan Fornés Fornés SA, de Pedreguer, propietària de les marques de supermercats masymas i Fornés by masymas, ha anunciat la compra de la cadena de Múrcia Mé Fresh Market, de manera que incorpora a la seua principal ensenya els tres supermercats que tenia a Pilar de la Foradada (Alacant), San Javier (Múrcia) i la mateixa capital murciana.

La companyia de Pedreguer ha destacat en un comunicat que els tres nous establiments que s’incorporen facturen al voltant de 10 milions anuals, sumen una plantilla de 58 treballadors -que seran assumits per masymas- i ocupen en conjunt una superfície de 4.855 metres quadrats. Dos d’ells (Pilar de la Foradada i San Javier) compten també amb aparcament per a clients.

En este moment, les tres botigues estan tancades al públic mentre s’ultimen els treballs de condicionament i adaptació al model dels supermercats masymas, i reobriran el pròxim divendres dia 10 ja amb la principal ensenya de Joan Fornés Fornés S.A.

Supermercats masymas ha indicat que manté la seua estratègia “de creixement i expansió sostinguda” marcada “en els últims anys” per la Comunitat Valenciana i Múrcia. “L’operació realitzada ara adquireix especial rellevància, ja que suposa un pas més en la consolidació de la cadena en la Regió de Múrcia, en la qual comptarà ara amb un total de 8 establiments”, ha precisat.

En creiximent

Pel que fa a les dades econòmiques de l’empresa, el 2016 ha incrementat les seues vendes un 3% i va tancar l’exercici amb una facturació de 275 milions d’euros, 10 milions més que l’exercici anterior. Es tracta d’un increment destacable ja que s’ha produït pràcticament en superfície constant, atès que les dues obertures de l’any passat es van produir en l’últim trimestre.

Els resultats consoliden la seua posició com a tercera cadena valenciana de supermercats, en un any en què ha complit a més 35 anys de vida. Fins a la compra de Mé Fresh Market comptava amb un total de 126 establiments, dels quals 124 corresponen als que operen amb la marca Supermercats masymas i dues a la seua nova marca de súper urbà Fornés by masymas.

“Per al present exercici les previsions són igualment optimistes, de manera que la cadena preveu tres noves obertures -a més de les tres botigues recentment adquirides-, ampliar la plantilla fins als 2.450 empleats i incrementar les vendes en un percentatge major, fins a superar els 290 milions de facturació en 2017”, ha anunciat.

Contingut patrocinat
La Marina Plaça. Noticies. Diari de la Marina Alta.