LA MARINA PLAZA

Feslalí Alcalalí en Flor
Periodisme, passe el que passe
Publicat: dimecres, 8 març, 2017

Marina Alta Emprèn i ENID participen en un conveni per facilitar financiació a joves empreses innovadores

El 7 de març, ENID (Escola de Negocis Innovadors i Digitals) va signar un conveni amb Banc Sabadell per tal de donar suport a les empreses de la Marina Alta. Amb aquestes mesures, entre altres, es vol potenciar el creixement econòmic comarcal a més d’ajudar a emprenedors i petites empreses.

ENID és una Escola de Negocis Innovadors i Digitals de caràcter privat. La seva missió és la formació d’emprenedors i empresaris i el foment lideratge, l’espirit emprenedor i la cultura de l’esforç. És una business school especialitzada en el sector digital que vol accelerar el desenvolupament de la xarxa de talent i coneixement digital i així ajudar a transformar la societat (persones i empreses) en un món digital i innovador, on sols sobreviuran aquells que es dediquin a l’ocupació creativa i diferencial on no puguin ser substituït per màquines. Naix amb l’objectiu d’impulsar la creació d’empreses i potenciar l’emprenedoria mitjançant la innovació i la creativitat. Amb programes com Marina Alta Emprèn es pretèn millorar la qualitat de vida de la gent de la zona a més de donar-li un valor afegit a la seua feina.

Aquest conveni, signat el passat dimarts amb el director regional de Sabadell de Marina Alta i Safor, Ximo Martí, Banc Sabadell vol donar suport als emprenedors que engeguen un negoci mitjançant el programa BStartup, una aposta decidida per facilitar financiació i acompanyament a les joves empreses tecnològiques i innovadores.

Així, tant els participants en el programa Marina Alta Emprèn com altres projectes que encaixin en teixit empresarial d’aquesta zona podran gaudir d’unes condicions especials o possible inversió per tal d’accelerar el creixement de la seua empresa.

Per tindre més informació: www.enid.tech o www.marinaaltaempren.com

Contingut patrocinat
La Marina Plaça. Noticies. Diari de la Marina Alta.