LA MARINA PLAZA

DÉNIA Clàssics
Periodisme, passe el que passe
Publicat: dilluns, 6 març, 2017

Els clients del comerç de Dénia també podran aparcar gratis en els pàrquings de La Via i El Raset

  • Els dos aparcaments s’uneixen al de la vella estació de Baleària, el moll vell, on els compradors ja poden gaudir d’estacionament gratuït durant un màxim de dues hores

«Anem progressant en desterrar la idea de que en esta ciutat no es pot aparcar». Amb este precepte, l’Associació de Comerciants i Empresaris (ACE) de Dénia ha anunciat este dilluns que els clients dels comerços del municipi podran estacionar el seu vehicle de forma gratuïta durant un màxim de dues hores en dos nous aparcaments: el de la Via, ubicat en el centre de la ciutat, en el carrer del mateix nom, i el del Raset, en el Mollet d’Espanya, al costat de l’escullera nord del Port.

Estos dos pàrquings s’uneixen al de l’antiga estació de Baleària ubicat en el moll del port i que va ser amb el qual ACE va encetar esta iniciativa el passat 1 de març després d’arribar a un acord amb la Fundació Baleària.

Ja llavors, ambdues entitats van explicar com havia de funcionar esta iniciativa per a fer de Dénia una ciutat més accessible per als seus clients i veïns: els compradors, després d’haver consumit en algun dels establiments adscrits a este projecte, obtindran una o dues hores gratuïtes d’aparcament mitjançant un tiquet de descompte, que no seran acumulables.

Els aparcaments de La Via i El Raset també comptaran així amb un logotip identificatiu d’esta campanya, el mateix que tindran les botigues que hi participen i que ja pot apreciar-se en el vell moll de Baleària.

Deixa el teu comentari

Contingut patrocinat
La Marina Plaça. Noticies. Diari de la Marina Alta.