Hidraqua
Amb l’esport, passe el que passe
Publicat: dissabte, 4 març, 2017

El Calpe CF paga car les seues nombroses baixes

  • Des del 8 de gener només ha guanyat dos partits, n’ha perdut cinc i n’ha empatat un. Això s’ha degut, en part, a les set baixes que arrossega: Alexis, Portillo, Dave, Pali, Morató, Vergi i Vega

El Calp CF tenia un objectiu molt clar a principi de temporada: arribar als llocs de promoció d’ascens, com ja va aconseguir l’any passat. Malgrat el canvi de grup, (l’equip és nou en el grup III de la Lliga Preferent Regional Valenciana), Lauro i els seus jugadors confiaven en les seues possibilitats i a poder lluitar per este objectiu.

No va començar del tot bé la lliga per a ells, però, a poc a poc, van anar guanyant partits i es van anar acostant a les tres primeres posicions. No obstant això, no esperaven haver d’enfrontar-se als problemes que està acarant ara.

I és que, en l’actualitat, just quan ha de enfrontar-se al Dénia, el Calp té un total de set baixes en la plantilla. Es tracta d’Alexis, Portillo, Dave, Pali, Morato, Vergi i, finalment, Vega. Tampoc són baixes noves, sinó que les arrossega des de fa diverses jornades. A més, Lauro tampoc podrà comptar amb molts d’estos jugadors en partits futurs, ja que la majoria són baixes de gravetat.

Això ha sigut la principal causa que ha provocat que el Calp haja baixat fins a la dècima posició i que estiga a 14 punts del tercer. I és que l’equip verd només ha guanyat dos partits des del 8 de gener d’este any. Des de llavors n’ha perdut cinc i n’ha empatat un, a més, contra equips de menor nivell, com l’Alcoià B, el Castellonsenc o l’Atlètic Alginet.

Contingut patrocinat
La Marina Plaça. Noticies. Diari de la Marina Alta.