LA MARINA PLAZA

DÉNIA Clàssics
Periodisme, passe el que passe
Publicat: divendres, 3 març, 2017

L’enhorabona de tots i totes

AMADEM, ONG per la Salut Mental de la Marina Alta.

El passat diumenge 26 de febrer Amadem va celebrar, per quart any consecutiu, la Calçotada Solidària en la Finca El Campell de Pedreguer. No és qualsevol Calçotada per molts motius: està organitzada per una ONG de Salut Mental; els i les usuaris i usuàries que participen ajudant en la preparació i desenvolupament de l’esdeveniment són persones amb problemes de salut mental, amb tot el que comporta; es realitza en un entorn privilegiat com és la Finca El Campell, amb tot el seu encant i al mateix temps la història que l’acompanya; es tracta d’una finca confiscada a un narcotraficant i cedida a l’Ajuntament de Pedreguer per al seu ús social.

A més, molts productes són donats per empreses i col·laboradors, la implicació és indispensable perquè les associacions sense ànim de lucre puguem dur a terme este tipus d’esdeveniments.

En esta ocasió han participat gairebé 400 persones i s’han recaptat sobre 3.500 €, que van destinats a finançar les activitats i els tallers de rehabilitació per a usuaris i usuàries que organitza setmanalment l’associació.

Cal destacar la bona predisposició dels i les participants que ens van felicitar per l’organització, com de bo estava tot, l’espai tan bonic, i en general, tot en el seu conjunt, apreciacions que s’agraeixen molt, sobretot després de l’esforç realitzat per l’equip de Amadem perquè tot isquera bé.

En esta IV Calçotada han col·laborat amb nosaltres: l’Ajuntament de Pedreguer, Mas i Mas, Lloguers Ortolà, la Caixa, Canfali, Tastart, Balearia, Ametlles Artigues, Piscines Denipool, Divergent, Hotel Nou Roma, Espectacles David, Dani el Pallasso , Igloo, Rolser, Terra de gust, Consum, NitiDia Sport i Natural Nutrició.

També cal agrair als col·laboradors d’alguns punts de venda dels tiquets com són: Tien 21 de Gata, Interesport a Xàbia, Natureva a Ondara, la Botiga de Teresa i Matalasseria Ivars a Dénia, a més de punts oficials.

I com no, agrair als tècnics de l’Associació pel seu entusiasme i dedicació, i a la nostra Junta Directiva que treballa tot l’any de manera desinteressada perquè Amadem seguisca creixent i arribe cada vegada a més persones que ho necessiten de la Marina Alta.

Per a finalitzar recordar als poders públics que esta comarca segueix totalment desproveïda de recursos i serveis de rehabilitació psicosocial per a les persones amb problemes de salut mental. AMADEM està realitzant un gran esforç per atendre a estes persones, però són les administracions públiques les que han de cobrir i garantir l’atenció de tots i totes per igual.

Ja per acabar, esperem que l’any que ens tornem a trobar en la pròxima Calçotada Solidària d’AMADEM, i en molts altres esdeveniments.

Classificat: ,
Contingut patrocinat
La Marina Plaça. Noticies. Diari de la Marina Alta.