LA MARINA PLAZA

Feslalí Alcalalí en Flor
Periodisme, passe el que passe
Publicat: dijous, 23 febrer, 2017

Orienta-t, la Fira de l’Estudiant de Dénia, celebra les seues jornades de portes obertes

  • La Fira pretén orientar l’alumnat d’ESO i Batxiller sobre les opcions formatives i laborals al seu abast

La Fira de l’Estudiant ORIENTA-T es celebra del 20 al 24 de febrer en la sala polivalent de Joventut. La iniciativa, organitzada per la regidoria de Joventut amb la col·laboració de la d’Educació, busca informar i orientar els joves que cursen l’etapa final del cicle d’ESO i Batxiller sobre l’oferta formativa que tenen al seu abast, oferint-los eines per tal d’ajudar-los a decidir el seu futur acadèmic i professional.

Durant estos dies passaran pel recinte més de 800 estudiants de les escoles i instituts que imparteixen ESO i Batxiller a Dénia. Els centres educatius realitzen les seues visites, concertades prèviament, de 8.30 a 14.30 hores i de 15 a 17 hores. El públic en general pot visitar la fira en les dues jornades de portes obertes previstes el 23 i 24 de febrer, de 15 a 17 hores.

Les entitats i institucions que mostren la seua oferta formativa en la Fira de l’Estudiant de Dénia 2017 són Barreira Art + Disseny, la Universitat Catòlica de València, Linguing, Creama, col·legi Los Naranjos, Cos Nacional de Policia, IES Maria Ibars, Escola Superior d’Art i Tecnologia (ESAT), Acadèmia Loles Brito de maquillatge i perruqueria, Creu Roja, Policia Local de Dénia, Forces Armades Professionals, UNED Dénia, Guàrdia Civil, Mascotetes i Jovempa. A més hi ha instal·lada una àrea on un grup d’orientadors de la fira ofereix informació personalitzada sobre el sistema educatiu i l’oferta formativa actual.

Contingut patrocinat
La Marina Plaça. Noticies. Diari de la Marina Alta.