LA MARINA PLAZA

DÉNIA Clàssics
Periodisme, passe el que passe
Publicat: dijous, 23 febrer, 2017

El personal d’Infermeria de la Pedrera tornarà a manifestar-se a València

  • Els treballadors van tornar a concentrar ahir a les portes de l’hospital, com cada dimecres, i ho faran també el 9 de març davant de la Conselleria de Sanitat

Els treballadors d’Infermeria de l’Hospital de Crònics i Llarga Estada (HACLE) de la Pedrera, a Dénia, tornaran a portar fins a les portes de la Conselleria de Sanitat les seues protestes pel nou règim de torns implantat per la direcció del centre. Des de fa setmanes, cada dimecres es concentren en la porta de l’hospital per demanar poder serguir amb als torns de 12 hores.

La concentració d’ahir a les portes de La Pedrera.

En la concentració d’ahir, van decidir a més desplaçar-se el pròxim 9 de març a València per a protestar davant de la Conselleria de Sanitat, a la qual li reclamen que faça de mediadora en el conflicte i destituisca a l’equip directiu de l’HACLE. Serà la segona protesta que fan a les portes de la conselleria.

Deixa el teu comentari

Contingut patrocinat
La Marina Plaça. Noticies. Diari de la Marina Alta.