LA MARINA PLAZA

Hidraqua
Periodisme, passe el que passe
Publicat: dimarts, 21 febrer, 2017

Teulada mantindrà fins l’abril les algues en les platges per a conservar l’arena

  • L’ajuntament defensa davant de possibles controvèrsies que la posidònia protegeix el litoral de l’impacte directe de les onades

La tesi que cal mantindre les algues en les platges per conservar l’arena i frenar l’erosió continua guanyant punts entre els ajuntaments, tot i les queixes que esta actuació suscita en ocasions entre passejants i veïns. Així, el de Teulada, ha anunciat que mantindrà la posidònia oceànica en laa franja litoral durant tota l’època hivernal.

D’esta manera, fins al pròxim 9 d’abril no es durà a terme la retirada de les restes de les algues i vegetació per tal d’evitar que l’impacte directe de les onades arrossegue l’arena.

D’altra banda, el consistori també va anunciar que el subministrament d’aigua en els rentapeus s’interromp en les platges del Portet i Platgetes amb l’objectiu d’afavorir l’estalvi d’este recurs natural. No passa el mateix en L’ampolla perquè la captació de l’aigua és sistemàticament freàtica.

L’ajuntament ha recordat que no està permesa l’entrada d’animals domèstics a les platges del municipi per motius higienicosanitaris i que el servei de socorrisme i salvament tornarà a estar actiu durant la Setmana Santa i el període estival.

Deixa el teu comentari

Contingut patrocinat
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.