LA MARINA PLAZA

Benissa Fira i Porrat 2018
Periodisme, passe el que passe
Publicat: divendres, 17 febrer, 2017

Ondara tindrà el seu centre de dia per a majors dependents

  • La Diputació d’Alacant fa pública la inclusió del projecte en el seu Pla d’Obres, amb un pressupost de 337.500 euros

Envellir serà més fàcil a Ondara. El municipi comptarà amb el seu centre de dia per a majors dependents, que s’inclourà en el Pla d’Obres i Serveis de la Diputació d’Alacant 2017, segons ha explicat este dijous el diputat provincial de Plans de Millora en Municipis, Bernabé Cano. El pla serà sotmès a votació en el ple ordinari de la institució provincial del pròxim mes de març.

Un plen de la Diputació d’Alacant.

Amb això, es dóna tràmit a una petició del propi Ajuntament d’Ondara. El ple municipal va acordar en juliol de 2016, amb el suport de tots els partits, sol·licitar la corresponent subvenció per a fer realitat el projecte.

A la construcció del centre de dia la diputació destinarà 337.500 euros, una quantitat que suposa el 70% del pressupost de l’obra, que ascendeix a 487.500 euros. Els 150.000 euros restants els aportarà l’Ajuntament d’Ondara.

Segons recollia la memòria valorada del projecte, amb esta infraestructura es pretén dotar Ondara de les instal·lacions d’un centre de dia per a majors dependents que cobrisca les necessitats existents en el municipi. El centre de dia s’ha projectat per a construir-lo en una parcel·la qualificada com a sòl urbà dotacional de 1.153 metres quadrats i de titularitat municipal, situada en el carrer Josep Grimalt Mauro, en la cantonada amb Poeta Teodor Llorente de la zona de Tossals. La parcel·la està situada en una illa de 10.000 metres quadrats que és de titularitat pública, i en la qual s’inclou també una zona verda.

Està previst que el futur centre de dia preste servei a 30 usuaris, i es construirà en una planta única perquè tinga una major funcionalitat. El termini d’execució de les obres s’estima en 14 mesos.

Els 150.000 euros que l’Ajuntament d’Ondara aporta per a l’execució del projecte són la principal inversió que preveuen els pressupostos municipals de 2017 en el municipi.

Deixa el teu comentari

Contingut patrocinat
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.