LA MARINA PLAZA

DÉNIA Clàssics
Periodisme, passe el que passe
Publicat: divendres, 17 febrer, 2017

Estem treballant en això

PARTIT POPULAR DE DÉNIA

Que si taxistes, talls de carrer en Marqués de Campo, informes que tarden a fer-se, carrer Loreto, informes sol·licitats a l’Institut d’Investigacions Turístiques de la Universitat per 14.278 IVA inclòs, neteges després de temporals… La lapidària frase que tant es cuiden de pronunciar últimament està sent molt sumptuosa.

Comencem amb els taxis i la seua nova ubicació. Ubicació que no s’ha consensuat amb ningú i molt menys amb els afectats. Esta és la transparència de la que tant presumeixen. Ni consulten i, ni molt menys, escolten als ciutadans.

I continuant amb els talls del carrer Marqués de Campo… que si ara el talle divendres, que si ara el talle el dissabte, que si no han consultat amb els implicats, que si ara volen fer-lo de vianants, que si després vas i els preguntes i et diuen que “està en estudi”… però els taxis els van traure d’allà per a poder fer-la de vianants en el futur… se’n recorden d’aquella cançó de Ximo Bayo? Chiquitan chiquititantantan quetumbabam… Esta si, esta no… Doncs, això és igual. Vaja mareig que portem amb tant que sí i que no. esta és la transparència.

I què ens diuen dels informes per a la suspensió de llicències… Doncs res, després de quatre mesos de demanar un ple extraordinari i de sol·licitar un informe, el porten a la Diputació perquè el facen i ens diuen que “en cap cas supleix a altres informes que s’hagen pogut sol·licitar o que, preceptivament s’hagen d’evacuar per a la vàlida adopció d’acords o resolucions municipals”. I hi ha més informes als quals hem hagut de demanar accés, per allò de la transparència i dels que no sabíem res. Però tranquils, que estan treballant en això.

Carrer Loreto. La nostra portaveu en l’ajuntament, Maria Mut, li preguntava al senyor Grimalt per l’acabat de les obres en este carrer arran de les obres de les canonades del gas que estan realitzant i la resposta va ser que 2havia passat aquella mateixa vesprada (això va ser al mes de gener) i que les veia bé”. Doncs res, han hagut de paralitzar les obres pel mal remat que estaven fent. Perquè clar, si traus les llambordes de la manera que ho han fet, difícilment el carrer quedarà en òptimes condicions. Però tranquils tots, encara sort que el senyor alcalde havia passat per allà i tot anava bé.

Després continuem per l’informe que la Junta de Govern ha demanat a l’Institut d’Investigacions Turístiques de la Universitat per un total de 14.278 euros, IVA inclòs, perquè realitze un estudi per a fer l’estació intermodal a prop del Chabàs i la Pedrera. De tot això, els grups polítics de l’oposició ens hem assabentat gràcies als mitjans de comunicació. A això, ells en diuen transparència. I clar, per a això, sí que hi ha diners. Per altres coses, no. Doncs res, vorem com queda l’informe i, com no, estarem al lloro de tot el que ens expliquen els mitjans de comunicació.

I ja finalment i no menys important… la neteja de les platges i el passeig de la Marineta Casiana després del desastrós temporal del mes de gener. Tant que han dit quan estaven en l’oposició i resulta que setmanes després del temporal, la Marineta Casiana tenia un aspecte deplorable gràcies a la deixadesa d’este equip de govern. Però el més greu i d’ací la nostra crítica, és que sent portada en totes les televisions nacionals a causa de les greus conseqüències d’este temporal, on cases centenàries es van enfonsar, el senyor alcalde va trobar més interessant acudir a Madrid Fusión que estar al peu del canó, com va fer el seu company de partit i alhora alcalde de Xàbia, José Chulvi. Beneït Chulvi i quina poca vista i tacte, la del nostre alcalde de Dénia.

Classificat: , ,
Contingut patrocinat
La Marina Plaça. Noticies. Diari de la Marina Alta.