LA MARINA PLAZA

DÉNIA Clàssics
Periodisme, passe el que passe
Publicat: dimecres, 15 febrer, 2017

L’alcalde absent

SÍ ES POT CALP

El ple de febrer arribava amb molta expectació per vore com responia l’equip de govern davant el que els grups de l’oposició li exigíem en relació a la sentència del TSJ, que obliga el consistori a indemnitzar i readmetre 14 treballadors acomiadats el 2011.

En arribar al punt en concret, el màxim responsable d’esta situació havia desaparegut. Incomprensiblement, César Sánchez no anava a donar la cara davant l’oposició, ni davant els presents en el ple, ni davant la ciutadania calpina per a respondre a les preguntes que li faríem. És una tècnica tan cutre com infantil. Podrà dir, potser, que és incompatibilitat d’agendes o vés a saber, però desaparèixer d’un ple on es va a discutir una cosa tan important com és la sanció (que podria rondar els dos milions d’euros) que anem a haver de pagar entre tots, és menysprear i riure’s de les calpines i calpins. És el poble a qui ha de donar explicacions, no ens val una pueril espantada. Ha de quedar-se i aguantar el que li correspon, defensar-se si és menester o el que toque en eixe moment. Però és més, si realment estiguera justificada la seua absència per motius d’agenda de president de la Diputació, és hora que vaja fent-se a la idea que no arriba a tot. Calp és un dels municipis més importants i rellevants de la comarca i de la província i mereix un alcalde que es desvisca per ell les 24 hores del dia.

Si el dia en què se li demanen explicacions per una sentència milionària a pagar pels contribuents per la seua mala gestió, decideix que no és prou important com per a quedar-se, és que tenim un problema. En qualsevol dels dos casos, siga per incompatibilitat o, el que és més probable, per no donar la cara, en el ple d’este dimarts vam assistir al desvergonyiment de la responsabilitat política.

Havia de ser la consigna marcada per Sánchez perquè ni un sol dels membres del Partit Popular va dir res, i això que diversos d’ells van estar presents i van ser partícips d’aquell acomiadament massiu.

Els seus socis de govern no li van a la saga. Ni Gent de Calp ni Alternativa Popular van articular paraula. Crida més l’atenció el cas del primer, als quals els hem escoltat dir-li de tot i res de bo a Sánchez en aquell ple on es va decidir despatxar a 70 empleats, i, ara, ni un sol retret. És de ben nascuts ser agraïts, que diria aquell. Està clar que la funció principal de Fernández esta legislatura és no remoure les aigües a canvi de despatx. El d’Alternativa Popular és més del mateix. També es feien creus el 2011 i hui tanquen la boca com si no anara amb ells.

Per molt que hui callen uns i altres, des de Sí Es Pot i la resta de grups d’oposició no permetrem que este assumpte es silencie i es deixe passar com si res, i seguirem treballant per depurar responsabilitats polítiques als causants d’esta situació , per bé que el màxim responsable d’este desgavell amague el cap.

Mostrant 1 Comentario
Dóna'ns la teva opinió
  1. garrot ha dit:

    molt però que molt fort lo de calp i césar sánchez…..espere que li passe factura.
    Però per a fort lo d’alternativa popular i gent de calp…..quins venuts!!

Deixa el teu comentari

Classificat: , ,
Contingut patrocinat
La Marina Plaça. Noticies. Diari de la Marina Alta.