LA MARINA PLAZA

DÉNIA Clàssics
Periodisme, passe el que passe
Publicat: dimarts, 14 febrer, 2017

Xàbia comença a sancionar fins amb 2.000 euros incomplir les ordres de paralització d’obres

  • En el que va d’any, l’ajuntament ha imposat ja quatre multes, que a més són acumulatives, i poden arribar a una sanció total de 20.000 euros

L’Ajuntament de Xàbia endureix la disciplina urbanística. D’acord amb el que preveu la normativa, el departament municipal d’Urbanisme ha començat a imposar multes coercitives en els expedients d’infracció urbanística. Les sancions poden arribar als 2.000 euros i són acumulables, cas de reiteració en la infracció, fins a un màxim de 20.000 euros.

Segons ha explicat la regidora de l’àrea, Isabel Bolufer, la normativa faculta a l’ajuntament a sancionar econòmicament, amb multes d’entre 200 i 2.000 euros, a aquells que, dins d’un expedient d’infracció, no acaten les ordres de paralització d’obra dictades pel consistori quan el treball no s’ajuste a la llicència sol·licitada.

Esta multa pot a més ser acumulativa, ja que cada deu dies es comprova si ja s’ha paralitzat l’obra i, en cas negatiu, es castiga amb una nova sanció econòmica. Així, fins a deu vegades, amb la qual cosa la multa total por abastar un màxim de 20.000 euros.

Des que ha començat l’any, ha assenyalat Bolufer, ja són quatre les multes interposades pel departament de disciplina urbanística, per un import de 800 euros cadascuna d’elles.

Deixa el teu comentari

Contingut patrocinat
La Marina Plaça. Noticies. Diari de la Marina Alta.