LA MARINA PLAZA

Benissa Fira i Porrat 2018
Periodisme, passe el que passe

‘Capvespre entre Vinyes’, natura en estat pur a Benitatxell

  • L’ajuntament ofereix unes rutes guiades pels paisatges agrícoles del municipi en les quals els assistents podran presenciar i col·laborar en el procés de cultiu i recol·lecció del raïm moscatell
  • Els excursionistes podran tallar cada xanglot que vulguen, assaborir i degustar una selecció de productes autòctons, salats i dolços, mentre contemplen el crepuscle
Atardecer entre viñedos.

Capvespre entre vinyes.

El Poble Nou de Benitatxell aposta de nou pel turisme experiencial amb les rutes ‘Capvespre entre Vinyes’. “El visitant passejarà pels camps de vinyes amb vistes al Mediterrani i gaudirà d’una experiència autèntica amb una posta de sol mentre recol·lecta seu propi raïm moscatell”. Així divulga ja al Poble Nou de Benitatxell una nova edició de les seues rutes, que els tècnics del projecte BioMoscatell i la regidoria de Promoció Econòmica tornen a posar en marxa durant els pròxims mesos d’agost i setembre.

cartell atardecer bona

Els itineraris pretenen donar a conèixer un dels millors recursos del Poble Nou de Benitatxell: el seu paisatge agrícola i el procés de cultiu i recol·lecció del raïm moscatell. Els mateixos agricultors ensenyaran en ple camp les tècniques i tradicions del cultiu del moscatell. “Ningú millor que ells mateixos per a donar a conèixer el procés”, ha apuntat Jose Manuel Bisetto, tècnic coordinador de BioMoscatell. “Els excursionistes podran tallar cada xanglot que vulguen, assaborir i degustar una selecció de productes autòctons, salats i dolços, mentre contemplen el crepuscle”, va afegir en el que és una clara aposta pel turisme experiencial.

Les rutes, que seran en castellà i anglès, tindran un preu de 39 euros i tindran lloc tots els dijous d’agost i els dos primers dijous de setembre des de les 18:30h fins a les 21:00h. Segons Manolo Segarra, regidor d’Agricultura, Turisme i Foment Econòmic, “volem que el visitant conega la filosofia del projecte BioMoscatell, que sàpiga que estos camps abans abandonats ara tornen a estar actius gràcies a l’impuls de regeneració del sector agrícola que ha propiciat la creació del vi Moraig i, molt prompte, el suc de raïm moscatell”.

Contingut patrocinat
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.