LA MARINA PLAZA

Hidraqua
Periodisme, passe el que passe
Publicat: dimarts, 3 maig, 2016

Homenatge als Musiquers de Gata

  • La família González ha estat lligada a la història de la Unió Musical de Gata des del seu naixement, i el municipi rendeix ara tribut als seus membres

El Casal de la Música de Gata de Gorgos acollirà este diumenge el concert d’homenatge a la família dels Musiquers a càrrec de la Banda de Música de Gata i els seus descendents, amb el suport de la Regidoria de Cultura.

Poster Musiqueros Con comillas

En la primera part del concert el públic podrà gaudir de la música de Carmen Guillem, oboè, i el quartet de corda Degani, integrants de l’Orquestra Simfònica de Madrid, titular del Teatre Real. La segona part anirà a càrrec de la banda Unió Musical de Gata.

La família González, més coneguda a Gata com a Els Musiquers, ha estat lligada a la història de la banda de música de Gata des del seu inici, ja que els seus membres han sigut fundadors, directors o músics. 

Ricardo González Blasco (1847-1936) va deixar la seua població natal per traslladar-se a Gata, on es va fer càrrec de la primera formació musical de la localitat. La seua descendència ja no es va desvincular de Gata ni de la banda de música, en la qual van destacar especialment Eugenio González Garrigós (1876-1906), Vicente González Caselles (1902-1987) i Eugenio González Oliver (1929-2015).

Deixa el teu comentari

Contingut patrocinat
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.