LA MARINA PLAZA

Baleària Dénia
Periodismo, pase lo que pase
Publicado: lunes, 26 junio, 2017

Colorín, colorado…

C.E.I. COLORETS

Un any més ens rodejem dels millors somriures per acomiadar el curs 2016/2017 en C.E.I. Colorets. El passat divendres vam celebrar la festa de fi de curs i graduació dels nostres alumnes de Floretes, Nuvolets i Corets. Va ser un dia molt emocionant i divertit!!

Pel matí, els nostres alumnes de Papallones, Peixets i Estreletes van celebrar el fi de curs amb un gran esmorzar tots junts, en el que van gaudir moltíssim. A més, també van aprofitar i van celebrar el cinquè aniversari de les nostres mascotes, Coloret i Coloreta. Les profes d’aquestes tres classes van fer una gran festa junt als seus alumnes i van acomiadar de la manera més divertida aquest curs.

Mentre, els més majors del cole van anar a la Casa de la Cultura per tal d’assajar en l’escenari l’actuació que per la vesprada realitzarien en la seua graduació. Junt amb els seus professors i la nostra directora Isabel.

En arribar el mig dia ens vam anar tots a casa a dinar i a preparar-nos per a la gran cita! Ben guapos i de punta en blanc ens vam reunir en la Casa de la Cultura a les 16:00 hores i de la mà de les professores Melani i Gema, vam donar inici a la Graduació 2017. Una graduació molt emotiva, no sols perquè ens acomiadàvem d’uns alumnes que s’han guanyat un lloquet en el nostre cor, sinó també perquè Colorets cumplia CINC anys i l’equip educatiu va voler sorprendre a Isabel amb una tartà i felicitar així els cinc anys de intensa feina i dedicació per a que C.E.I. Colorets siga un centre d’educació infantil 0-3 reconegut en Dénia.

Però ací no va acabar la festa, ho teníem tot pensat. També ens teníem que acomiadar dels papis i familiars dels nostres alumnes, i que millor manera que fer-ho amb un gran sopar! I així va ser, per la nit, i ja sense xiquets, vam gaudir d’un meravellós sopar tots junts, on vam compartir anècdotes i vam passar una vetlada de lo més divertida tots junts, famílies i docents.

En Colorets acomiadem d’aquesta manera un gran curs. Obrim les portes a l’Escola d’Estiu 2017, la qual estem segurs que també ens portarà moltes anècdotes divertides i esperem el pròxim curs 2017/2018 amb els braços ben oberts!

No deixeu de somiar mai, en Colorets no ho hem fet, i continuem creixent amb les mateixes ganes i la mateixa força que el primer dia. Gràcies a tots per fer-nos un lloquet en la vostra família; gràcies per elegir-nos i confiar en nosaltres lo més important que teniu, però sobretot, GRÀCIES per estimar-nos com ho feu!

CINC ANYS! GRÀCIES!

Deja tu comentario

Etiquetas: , , , , ,
Contenido patrocinado
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.