LA MARINA PLAZA

Benissa Fira i Porrat 2018
Periodismo, pase lo que pase
Publicado: viernes, 31 marzo, 2017

La il·lusió renaix

Opinió. Enrique Chover Leal. Regidor Socialista d’El Verger i membre de Joventuts Socialistes de la Marina Alta.

Pedro Sánchez, diumengue a València

El passat diumenge 26 de març vaig tornar a il·lusionar-me, vam tornar a il·lusionar-nos, i reviure un projecte clarament socialista i d’esquerres. Des de la Marina Alta, sense dubtar-ho, com si recuperàrem de colp i volta l’ànim de la campanya electoral de 2015, ens vam traslladar fins a Burjassot, on milers de militants i simpatitzants acompanyaríem Pedro Sánchez en l’acte de presentació a València de la seua candidatura a les primàries del PSOE. El pavelló de bàsquet de la localitat es va omplir de gom a gom fins a convertir-se en una marea roja.

Personalment vaig poder conéixer els centenars de joves socialistes que li donen suport al nostre candidat i vaig constatar que tots compartim la mateixa idea: no volem un govern dretà del Partit Popular, no volem abstenir-nos, i sobretot, volem i desitgem un secretari elegit pels militants de base. Com a joves representants polítics i regidors que som, tenim clar que aquell que està en política i dóna la seua paraula per un projecte, l’ha d’acomplir. La imatge que tenim dels nostres companys de partit, dels de dalt, dels que manen, és la d’intentar convéncer-nos del NO a Rajoy; en canvi, mesos després de les eleccions, eixa negativa va canviar a una abstenció amb sabor de SÍ. Per empitjorar la situació, el nostre secretari va ser desproveït del seu càrrec, expulsat de la pròpia seu i llar dels socialistes, sense preguntar abans a la militància i obviant alhora que vam ser nosaltres, els militants, les veus que vam elegir Pedro Sánchez. Un desgavell d’errònies decisions que ens va fer tocar fons, des de la meua modesta opinió.

Però després de la decepció, torna la il·lusió. Ara és el torn de la militància, dels socialistes que volen alçar la veu. Tenim un candidat clar que s’ha guanyat tot el nostre respecte i ha mantingut la seua paraula fins a l’últim extrem. Un candidat coherent que creiem que és l’únic que pot parar a la dreta i no deixar-la governar. Sabem que el millor per a la ciutadania en aquests moments -en què encara notem l’alé de la crisi econòmica- no és un govern de Rajoy, sinó un govern d’esquerres. Per tal de redreçar el present, comptem amb un projecte complet, eficient i amb idees socialistes. Tenim l’antídot contra la política conservadora que ens ha dut fins ací: el progressisme d’esquerres que s’endu la tempesta, la boira que ens entela la visió de futur, per obrir clarianes de llum.

El projecte Som Socialistes, encarnat en Pedro Sánchez, recuperarà el Partit Socialista d’esquerres que va prometre no donar el govern a la dreta i que la gestora va incomplir. Un projecte versemblant, sòlid, que defendrà el compliment de la paraula donada i restablirà la dignitat socialista. Un projecte que il·lusiona, que connecta amb les aspiracions que un dia ens aproparen a la militància política, a l’activisme progressista de voler millorar el nostre entorn, el nostre país, per tal d’assolir un món, un destí, més igualitari. Un projecte que m’estime. Un projecte, que és el meu, i que tant de bo siga el teu. El nostre projecte. La nostra vertadera i genuïna veu.

Deja tu comentario

Etiquetas: , , , ,
Contenido patrocinado
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.