LA MARINA PLAZA

DÉNIA Clàssics
Periodismo, pase lo que pase
Publicado: viernes, 9 diciembre, 2016

Una carrera salvavides a Ondara

Autor: Arnau Costa Àlvarez, alumne de 3ºC d’ESO de l’Institut Xebic d’Ondara

Important: Aquest article correspon a una pràctica de redacció de l’alumnat emmarcada dins del programa La Marina Plaza a l’Escola. El seu contingut no s’ha de correspondre necessàriament amb la realitat.

  • El proper 13 de gener els alumnats d’ètica de 3r d’ESO de l’IES Xebic faran una carrera solidaria per a Save The Children en Ondara.

Aquesta innovadora idea és la primera vegada que es realitza al centre I.E.S Xebic. La carrera no és la primera vegada que es fa, ja que molts centres s’ha dut a terme aquesta idea. La carrera està feta a càrrec dels alumnats d’ètica de 3r d’ESO IES Xebic amb l’ajuda de la professora Loles.

race_logo

Aquesta cursa es fa per a l’ajuda dels refugiats, especialment als xiquets, que han fugit de la guerra en Síria i que no tenen recursos bàsics com l’alimentació, assistència sanitària i d’altres coses importants. ”Save The Children” és Organització no governamental (ONG), la qual la seua missió és  la defensa i la promoció dels drets de la infància.

En la carrera podrà participar tothom que vulga, ja que la carrera és voluntària, però sempre serà ben rebut una petita aportació per a l’ajuda dels xiquets. La cursa també consta de patrocinadors que han ajudat a realitzar-la aportant diners per ajudar als refugiats.

Molts d’aquests alumnes estan buscant més patrocinadors per a què s’adonen dels problemes que estan tenint els xiquets que fugen de la guerra en Síria, i els donen la verdadera importància que es mereixen.  Així que si vols salvar la vida de milers de refugiats, corre!

Contenido patrocinado
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.