LA MARINA PLAZA

DÉNIA Clàssics
Periodismo, pase lo que pase
Publicado: viernes, 9 diciembre, 2016

Un altre any de diversió i cultura a la fira de Nadal d’Orba

Autora: Adriana Moreno Mengual. 3 ESO A IES Xebic d’Ondara.

IMPORTANT: Este article d’opinió es correspon amb una pràctica de redacció de l’alumnat en el marc del programa ‘La Marina Plaça a l’Escola’. El seu contingut no ha de correspondre’s necessàriament amb la realitat.

  • Els comerciants de la localitat d’Orba utilitzaran la Fira de Nadal per promocionar el comerç local

L’Associació de Comerciants d’Orba (ACEDOR) i la Regidoria d’Economia Local han presentat en el Centre Cívic del municipi la dotzena edició de la Fireta de Nadal que organitza aquest col·lectiu el primer cap de setmana de desembre.

orba_nadal_2013

Dora Perelló, presidenta del col·lectiu, ha comparegut al front de la directiva davant dels associats i públic en general per informar de la novetat de l’adquisició de carpes noves mitjançant l’oportuna subvenció de l’Ajuntament. Segons ha remarcat, açò farà que la fireta d’enguany siga diferent i colorida.

També ha destacat de la fira la presència d’entretinguts tallers, com el de fades i sirenes, i també una parada de torró de Xixona.

Dora P. ha demanat i agraït la col·laboració de tots perquè l’esdeveniment tinga un gran ambient i siga interessant.  També ha dit que han passat un any meravellós i espera que l’any que ve siga igual.

Contenido patrocinado
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.