LA MARINA PLAZA

DÉNIA Clàssics
Periodismo, pase lo que pase
Publicado: viernes, 9 diciembre, 2016

Nova vaga d’estudiants el 24N

Autora: Carolina Costa Escura, alumna de 3ºC d’ESO de l’Institut Xebic d’Ondara

Important: Aquest article correspon a una pràctica de redacció de l’alumnat emmarcada dins del programa La Marina Plaza a l’Escola. El seu contingut no s’ha de correspondre necessàriament amb la realitat.

  • El Consell de Delegats/-des i l’Assemblea d’estudiants ha decidit secundar la vaga convocada

ghhtyuEl proper 24 de novembre, es realitzarà una vaga d’estudiants, per protestar pel rebuig absolut a les mesures educatives del govern de Mariano Rajoy i les mesures europees (LOMCE, EU15 i 3+2, respectivament), unificació del moviment estudiantil a nivell estatal, el rebuig a les revàlides que, encara que estiguen inactives durant 6 mesos, si s’accepten, poden afectar els/les alumnes que vindran, un pacte d’Estat per a una educació gratuïta, pública i de qualitat al servei de la classe treballadora. 

Els alumnes   que  estiguen  d’acord  amb aquesta vaga, no deuen assistir al col·legi,  per  tal   de   que   es   complisca aquest propòsit, també es fara una reunió, en la qual els alumnes hauran de firmar per tal de que la vaga puga ser possible i per tal de que es retire aquestes mesures educatives proposades pel govern

 

Contenido patrocinado
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.