LA MARINA PLAZA

Feslalí Alcalalí en Flor
Periodismo, pase lo que pase
Publicado: viernes, 9 diciembre, 2016

La ciutat de valència s’inunda

Autor: Alicia Ruiz Àlvarez de l’IES Xebic d’Ondara

IMPORTANT: Este article d’opinió es correspon amb una pràctica de redacció de l’alumnat en el marc del programa ‘La Marina Plaça a l’Escola’. El seu contingut no ha de correspondre’s necessàriament amb la realitat.

  • Pluges torrencials inunden València i els seus voltants el passat cap de setmana

La ciutat de València intenta tornar a la normalitat després d’haver sofrit la major tempesta del qual es té constància des de l’any 2007, segons  l’Agència Estatal de la Metereologia.

inundacic3b3n-30

Exactament han segut 130 litres d’aigua acumulats per metre quadrat, les dades d’Aemet remarquen que fins el passat divendres sols s’havien arreplegat 176 litres per metre quadrat en 20016.

El servei ha rebut nombrosos avisos per al rescat de vehicles atrapats per l’aigua en la ciutat de València i també a la carretera que comunica amb les localitats de Silla i Almussafes. El 112 ha  decretat alerta hidrològica en la comarca de l’horta Oest i en la pròpia capital de València.

El director general d’Emergències, Jose Maria Àngel, s’ha reunit amb el president de la Generalitat,  Ximo Puig, per fer una avaluació de la situació.

Les pluges van ser tan fortes que el partit de Lliga 1/2/3 del Llveant i el Rayo Vallecano, que deuria d’haver-se iniciat el diumenge 27 a les 20:00 hores, va ser suspés ja que el terreny de joc no estava en condicions per jugar.

L’arbit Isidoro Diaz de Mera, a menys d’un hora de l’encontre, va inspeccionar el camp i va donar el vistiplau perquè els jugadors eixiren a calfar, tantmateix els entrenadors dels dos equips eren més partidaris de la suspensió del partit.

Finalment, quan van veure que la pluja cada volta augmentava l’arbit va decidir que no eixiren a calfar, és a dir, el partit va ser cancel·lat.

 

Contenido patrocinado
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.