LA MARINA PLAZA

Feslalí Alcalalí en Flor
Periodismo, pase lo que pase
Publicado: viernes, 9 diciembre, 2016

Grafittis al riu d’Ondara

Autor: Carlos Fayos Ramis, alumne de 3ºC d’ESO de l’Institut Xebic d’Ondara

Important: Aquest article correspon a una pràctica de redacció de l’alumnat emmarcada dins del programa La Marina Plaza a l’Escola. El seu contingut no s’ha de correspondre necessàriament amb la realitat.

El passat 2 d’octubre a Ondara es feren uns grafitis al pont d’Ondara. Aquests grafitis van ser pintats per gent d’Ondara i d’altres pobles de la Marina Alta.

jghghjndexAquests grafitis van ser pintats perquè el 9 d’octubre es celebrava el dia de la Comunitat Valenciana. La gent que va fer els grafitis són gent que està especialitzada en fer dibuixos i pintar i que porten molt de temps fent-ho i ja dominen aquestes coses.

Alguns grafitis tenien alguna relació amb el 9 d’octubre, com per exemple el símbol de l’ajuntament jugant a pilota valenciana.

Aquesta activitat va ser proposada per a la gent que fa aquestes pintures puga expressar el seu amor per l’art i pels grafittis.

A més dels grafittis relacionats amb el 9 d’octubre també es van realitzar altres temes, com per exemple un pot d’un spray.

Contenido patrocinado
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.