LA MARINA PLAZA

Teulada-Morira. Turismo
Periodismo, pase lo que pase
Publicado: Viernes, 9 Diciembre, 2016

Grafittis al riu d’Ondara

Autor: Carlos Fayos Ramis, alumne de 3ºC d’ESO de l’Institut Xebic d’Ondara

Important: Aquest article correspon a una pràctica de redacció de l’alumnat emmarcada dins del programa La Marina Plaza a l’Escola. El seu contingut no s’ha de correspondre necessàriament amb la realitat.

El passat 2 d’octubre a Ondara es feren uns grafitis al pont d’Ondara. Aquests grafitis van ser pintats per gent d’Ondara i d’altres pobles de la Marina Alta.

jghghjndexAquests grafitis van ser pintats perquè el 9 d’octubre es celebrava el dia de la Comunitat Valenciana. La gent que va fer els grafitis són gent que està especialitzada en fer dibuixos i pintar i que porten molt de temps fent-ho i ja dominen aquestes coses.

Alguns grafitis tenien alguna relació amb el 9 d’octubre, com per exemple el símbol de l’ajuntament jugant a pilota valenciana.

Aquesta activitat va ser proposada per a la gent que fa aquestes pintures puga expressar el seu amor per l’art i pels grafittis.

A més dels grafittis relacionats amb el 9 d’octubre també es van realitzar altres temes, com per exemple un pot d’un spray.

Contenido patrocinado

Pin It on Pinterest

Share This
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.