LA MARINA PLAZA

Feslalí Alcalalí en Flor
Periodismo, pase lo que pase
Publicado: viernes, 9 diciembre, 2016

Es celebra la Fira del Perelló a La Vall d’Ebo, una festa de caràcter popular

Autora: Alicia Durà Frau , alumna de 3ºB d’ESO de l’Institut Xebic d’Ondara

Important: Aquest article correspon a una pràctica de redacció de l’alumnat emmarcada dins del programa La Marina Plaça a l’Escola. El seu contingut no s’ha de correspondre necessàriament amb la realitat.

  • S’ha celebrat la IV edició de la Fira del Perelló a la Vall d’Ebo, durant aquest últim cap de setmana

fvdsghUn any més, i ja van quatre, s’ha celebrat la popular Fira del Perelló a la localitat de la Vall d’Ebo, en la Marina Alta.

Aquesta ha tingut lloc els dies dissabte 19 i diumenge 20 de novembre. L’objectiu de la Fira és la promoció d’un producte local com és el perelló, una varietat típica d’aquesta localitat.

Durant el dia s’han muntat diverses  paradetes, on s’oferien diversos productes, tant d’artesania com de menjar. També s’ha oferit al públic assistent la possibilitat de degustar un menú popular i casolà: grinyons (blat picat ) i potatge de cigrons.

L’assistència ha sigut prou nombrosa, especialment el diumenge al llarg de tot el dia. La Fira ha comptat  amb l’animació de la Unió Musical de la Vall d’Ebo, la qual, a més dels passa carrers, també va realitzar un concert el diumenge.

Una altra activitat que s’ha realitzat durant el dos dies de la Fira ha sigut excursions guiades pel terme, al Tossal Gran el dissabte i als alts de la Serra de la Carrasca el diumenge. Els nombrosos excursionistes han quedat molt contents, encara que prou cansats.

Enguany el bon oratge ha acompanyat durant tota la fira, cosa que ha animat la presència de molts visitants del pobles de la Marina i d’altres comarques valencianes.

Com ve sent habitual, els escassos veïns de aquesta xicoteta localitat participen en massa en totes les activitats.

Esperem que el pròxim any es celebre de nou aquest esdeveniment festiu, per tal de donar a conèixer aquest noble producte local i com no, aquesta interessant localitat de l’interior de la Marina.

Contenido patrocinado
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.