LA MARINA PLAZA

Feslalí Alcalalí en Flor
Periodismo, pase lo que pase
Publicado: viernes, 9 diciembre, 2016

El passat 24 de novembre, a l’IES Xebic, va tindre lloc una commemoració contra la violència de gènere

Autora: Aitana Valera Sánchez 3r B, IES Xebic d’Ondara.

IMPORTANT: Este article d’opinió es correspon amb una pràctica de redacció de l’alumnat en el marc del programa ‘La Marina Plaça a l’Escola’. El seu contingut no ha de correspondre’s necessàriament amb la realitat.

El passat 24 de novembre, a l’institut, van commemorar el dia contra la violència de gènere. Aquell dia, encara que hi haguera vaga, els alumnes anaren a l’auditori municipal d’Ondara per a vore l’obra de teatre: “Passos lleugers”. Molts alumnes de primer i segon d’ESO, acudiren des de l’institut a l’auditori, però els alumnes de la resta de cursos, podien fer vaga, i per tant van acudir a les dotze a l’auditori per a vore l’obra representada.

violncia-de-gnere-noticia

Amb l’ajuda d’aquesta obra, el que s’intenta, és conscienciar els joves sobre el mal que està causant la violència de gènere sobre la nostra societat, per tal d’eradicar la mort de moltes dones maltractades, assassinades i violades.

“Passos lleugers” és un espectacle teatral de sensibilització contra la violència cap a les dones. És una nova eina de promoció de la igualtat entre homes i dones que consisteix en un espectacle teatral, un debat amb el públic, un llibre i una campanya d’Amnistia Internacional.  El que a l’espectacle teatral es fa, és una representacions de testimonis reials de dones les dones maltractades, violades o assassinades de tot el món. Per tant, l’objectiu d’aquesta obra, és conscienciar a la societat sobre el que està provocant la violència de gènere en la nostra societat e intentar erdadicar-la.

 

Contenido patrocinado
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.