LA MARINA PLAZA

Feslalí Alcalalí en Flor
Periodismo, pase lo que pase
Publicado: viernes, 9 diciembre, 2016

Com tots els anys, el Verger celebra la Festa de la Música del 2 al 8 de desembre

Autora: Olga Torrens Polo, 3eso-B, IES Xebic d’Ondara.

IMPORTANT: Este article d’opinió es correspon amb una pràctica de redacció de l’alumnat en el marc del programa ‘La Marina Plaça a l’Escola’. El seu contingut no ha de correspondre’s necessàriament amb la realitat.

Una any més, se celebra la Festa de la Música al Verger, de la mà de l’Escola de Música, on la preparen amb molta il·lusió. Una setmana plena d’actes on es pot gaudir d’audicions, concerts, i molt més.

pantalla-16-2-768x543

Els primers dies, 2 i 3 de desembre, hi haurà un concert cada dia, el dia 4, un dinar a l’antiga “Fàbrica de Sabó”, que el M.I. Ajuntament del Verger els deixa, on els cuiners, fogaters i l’organització del putxero gegant que  està formada per la gent de    la banda, i els cambrers: els pares i les mares dels mateixos músics, elaboraran un deliciós putxero, com cada any! El dia 5 podrem gaudir de la projecció d’una pel·lícula i, els dies següents, 6, 7 i 8, es podrà visualitzar una obra teatral i dos concerts de la mà  del alumnes de l’Escola de Música.

L’últim dia, a més de l’actuació  de l’alumnat de l’Escola de Música, pel matí, hi haurà jocs per als xiquets i xiquetes.

Contenido patrocinado
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.