LA MARINA PLAZA

DÉNIA Clàssics
Periodismo, pase lo que pase
Publicado: lunes, 8 febrero, 2016

Ovacionat concert del Cor de la Rectoria en el seu homenatge al cine

 

Dissabte passat, l’Auditori Municipal d’Ondara va ser l’escenari d’una aplaudida actuació del Cor de la Rectoria, que va oferir el seu espectacle “Una nit a Broadway”, amb la interpretació de conegudes bandes sonores de pel·lícules.

El Cor de la Rectoria, important grup coral d’àmbit comarcal, va actuar per primera vegada a Ondara, commemorant els seus deu anys de trajectòria, i va aconseguir que les prop de 200 persones que van assistir a l’espectacle gaudiren d’un repertori de temes ja clàssics de la història del cinema, com “Mamma Mia!”, “Cats”, “El Mago de Oz”, “The Sound of Music”, “Lés Misérables” o “El Hombre de la Mancha”.

Sota la direcció de Jaime Morell, les cançons del cor van comptar amb les interpretacions dels solistes Aitana Perelló, Alice Gould, Héctor Mañana, Les Gould i Esther Medina.

Cor de la Rectoria

El Cor de la Rectoria

Actualment, és un cor de veus mixtes format per 40 components i està dirigit, des de la seua creació, per Jaime Morell.

Format l’any 2005, este cor, que té la seua seu al Ràfol d’Almunia, compta ja amb una destacable trajectòria. Ha participat en destacats certàmens com el Festival Coral Ciutat de Sueca, el Festival Dénia-Clàssics, el Música en el Ateneo de Valencia, el Festival Internacional d’Orgue de Pedreguer amb l’organista Josep Vicent Giner. A més a més, organitza el festival Música Sacra a La Rectoria, que ja va per la seua novena edició.

Cor de la Rectoria a Ondara

Des de 2013 manté una estreta col·laboració amb el compositor britànic Gordon Lawson, realitzant l’estrena absoluta de dues de les seues obres: Au verum corpus per a soprano solista i doble cor a capella i Laudi alla Vergine Maria per a cor i òrgan amb text de Dante Alighieri.

L’any 2014 és convidat als concerts participatius organitzats per l’Orquesta y Coro Filarmonía de Madrid en l’Auditori Nacional, interpretant la 9ª simfonia de Beethoven sota la direcció de Pascual Gosa i Carmina Burana d’ Orff al costat de l’Orfeó Donostiarra.

Cor de la Rectoria a Ondara

 

 

Contenido patrocinado
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.