LA MARINA PLAZA

Hidraqua
Periodismo, pase lo que pase
Publicado: viernes, 29 enero, 2016

Jornada de convivència entre el CEE Raquel Payà i l’IES Número 3 de Dénia

El passat dimarts va visitar el col·legi Raquel Payà de Dénia un grup d’alumnes del IES Número 3 per tal de realitzar una jornada de convivència. En aquesta es va mostrar quins són els projectes que es duen a terme amb els alumnes de Transició a la Vida Adulta (T.V.A.) del centre d’educació especial i va comptar amb la realització de tres tallers.

Els alumnes participants en la jornada de convivència.

Els alumnes participants en la jornada de convivència.

Amb alumnes del projecte Cafeteria van realitzar un taller de cuina: “Pa de Pizza” que es va fer servir per esmorzar.

El següent taller consistia en visitar el projecte d’hort escolar del Raquel Payà. Per una banda, es va mostrar a l’alumnat de l’institut com es treballen i utilitzen els diversos utensilis de l’hort, i en segon terme van realitzar una activitat de reconèixer les plantes i hortalisses.

El darrer taller és el projecte de reprografia, que consisteix en la venda de materials de papereria, procés d’enquadernació i plastificació, on els alumnes del projecte van fer l’explicació del seu funcionament.

La jornada va acabar amb  un arbre dels desitjos, entre els que es podia llegir “la inclusió com a una realitat social”.

Deja tu comentario

Contenido patrocinado
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.