LA MARINA PLAZA

Benissa Fira i Porrat 2018
Periodismo, pase lo que pase
Publicado: domingo, 3 enero, 2016

Ho, ho, ho!

CENTRE EDUCATIU INFANTIL (CEI) COLORETS

Desprès de setmanes preparant-nos, per fi va arribar el gran dia, el passat dimecres 23 vàrem celebrar en Colorets la Festa de Nadal. Un any més, vam tindre la sort de comptar amb l’assistència del Pare Noel i els seus fidels acompanyants, els donyets. Tots junts van arribar a Colorets en el carruatge del nostre amic José Argudo, a qui, un any més, li donem les gràcies per col·laborar en nosaltres i en el Pare Noel.

IMG_3924Ens trobàvem tots al carrer: famílies, alumnes, amics, profes… Quan de sobte vam sentir uns cascavells sonar i va aparèixer el carruatge on anava el Pare Noel. En arribar a la porta del cole, li vam obrir les portes i es va dirigir al menjador, on teníem tot preparat per a la seua arribada.

Un per un i acompanyats per les nostres profes, ens vam clavar en les classes per berenar un xocolate “calentet” i ensaïmades que ens havia preparat Olga, mentre esperàvem a que arribarà el nostre torn per anar al menjador a donar-li la carta al Pare Noel.

IMG_3940Vam anar passant per classes: primer les estrelletes, desprès les papallones, els peixets, nuvolats, floretes i per últim els corets. Tots vam tindre l’oportunitat de fer-li un bes al Pare Noel i fer-nos una foto junts. Però no va ser aquesta la única sorpresa, com tots els nostres xiquets i xiquetes s’han portat tant bé durant aquest any, el Pare Noel els va donar un regalet a cada u. Que contents se’n van anar tots en el seu regalet!!

Però no tan sols els nostres xiquets i xiquetes s’han portat bé, també van haver regalets per a les nostres profes i com no, per a Isabel.

Va ser una vesprada de lo més divertida, en la que ens vàrem contagiar de la il·lusió dels nostres menuts i de les seues famílies.

Tan sols ens queda agrair-vos, un any més, la vostra col·laboració i participació en els nostres esdeveniments, fent que Colorets siga cada vegada més gran i les nostres festes siguen tan especials i divertides per als nostres xiquets.

De part de tot l’equip educatiu que formem C.E.I. Colorets vos desitgem que passeu unes bones festes i un feliç any nou.

Fins l’any que ve!

Deja tu comentario

Contenido patrocinado
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.