LA MARINA PLAZA

visauto mercedes denia xàbia javea benissa
Periodismo, pase lo que pase
Publicado: Lunes, 28 Diciembre, 2015

El Nadal més europeu al col·legi Montgó de Dénia

CEIP MONTGÓ

Al CEIP Montgó seguim realitzant, en Nadal, activitats del projecte europeu Erasmus plus. L’alumnat d’infantil 4 anys i el de cinquè de primària han compartit amb altres països europeus receptes, nadales i tradicions nadalenques.

La plataforma europea eTwinning i els projectes “Christmas food all around the world” i “ Traditional Christmas Carols and Recipes”, que s’estan realitzant en el centre, permetent a l’alumnat comunicar-se en llengua anglesa en contexts reals compartint experiències amb alumnat d’Itàlia, Polònia, Eslovaca, Grècia, República Txeca, Croàcia i França.

L’alumnat ha estat esperant amb il·lusió les cartes dels seus companys o cuinant receptes del país dels seus amics europeus, amb la col·laboració de les famílies.

P1000599Dur a terme un projecte eTwinning és una experiència gratificant per a docents i estudiants.

També l’alumnat de 4rt de Primària ha fet un projecte de correspondència amb una escola de la República Txeca, gaudint i coneixent altres costums i compartint experiències.

I per a poder comunicar-se en anglès l’alumnat de 2on i 4rt de Primària han treballat també el vocabulari d’aquestes festes amb preciosos dibuixos que han adornat aules i passadissos.

logo Erasmus+Aquest projecte és una magnífica oportunitat per a que millore la competència en llengua anglesa del nostre alumnat, perquè els permet vivenciar la dimensió europea mitjançant activitats reals de comunicació.

Deja tu comentario

Etiquetas: , , , ,
Contenido patrocinado
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.

Pin It on Pinterest