LA MARINA PLAZA

Benissa Fira i Porrat 2018
Periodismo, pase lo que pase
Publicado: lunes, 28 diciembre, 2015

El Nadal més europeu al col·legi Montgó de Dénia

CEIP MONTGÓ

Al CEIP Montgó seguim realitzant, en Nadal, activitats del projecte europeu Erasmus plus. L’alumnat d’infantil 4 anys i el de cinquè de primària han compartit amb altres països europeus receptes, nadales i tradicions nadalenques.

La plataforma europea eTwinning i els projectes “Christmas food all around the world” i “ Traditional Christmas Carols and Recipes”, que s’estan realitzant en el centre, permetent a l’alumnat comunicar-se en llengua anglesa en contexts reals compartint experiències amb alumnat d’Itàlia, Polònia, Eslovaca, Grècia, República Txeca, Croàcia i França.

L’alumnat ha estat esperant amb il·lusió les cartes dels seus companys o cuinant receptes del país dels seus amics europeus, amb la col·laboració de les famílies.

P1000599Dur a terme un projecte eTwinning és una experiència gratificant per a docents i estudiants.

També l’alumnat de 4rt de Primària ha fet un projecte de correspondència amb una escola de la República Txeca, gaudint i coneixent altres costums i compartint experiències.

I per a poder comunicar-se en anglès l’alumnat de 2on i 4rt de Primària han treballat també el vocabulari d’aquestes festes amb preciosos dibuixos que han adornat aules i passadissos.

logo Erasmus+Aquest projecte és una magnífica oportunitat per a que millore la competència en llengua anglesa del nostre alumnat, perquè els permet vivenciar la dimensió europea mitjançant activitats reals de comunicació.

Deja tu comentario

Contenido patrocinado
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.