LA MARINA PLAZA

Benissa Fira i Porrat 2018
Periodismo, pase lo que pase
Publicado: viernes, 18 diciembre, 2015

Els escolars del Trenc d’Alba de Xàbia visiten el Club de Tennis

20151216_101642

El passat dimecres 16 de desembre els alumnes de segon de Primària del CEIP Trenc d’Alba vam fer una visita al Club de Tennis de Xàbia relacionat amb el projecte dels Oficis que hem treballat aquest trimestre. Allà vam conèixer millor les instal·lacions i la importància de l’esport, jugant i fent les activitats que ens havien preparat els monitors. Va ser molt enriquidor. Moltes gràcies a l’Ajuntament i a la Policia local que ens van facilitar la tornada caminant a l’escola des de l’Arenal amb un somriure i molta paciència.

20151216_112550

Contenido patrocinado
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.