LA MARINA PLAZA

Hidraqua
Periodismo, pase lo que pase
Publicado: viernes, 6 noviembre, 2015

El CEIP Montgó de Dénia participa en el programa internacional Erasmus+ amb el projecte ‘Creativitat i plurilingüisme’

El col·legi públic CEIP Montgó de Dénia participa en el programa europeu Erasmus+ amb el projecte “Creativitat i plurilingüisme” durant el present curs escolar. Entre els objectius d’aquest està el desenvolupar al nostre centre un caràcter internacional, creant una consciència plurilingüe i intercultural en el professorat i en l’alumnat mitjançant l’aprenentatge de l’anglès, i millorar la competència lingüística de la comunitat escolar.

Un dels grups participants en el programa, durant l'activitat de Halloween.

Un dels grups participants en el programa, durant l’activitat de Halloween.

Dins d’aquest programa s’estan realitzant tres projectes de col·laboració amb altres països com Itàlia, Croàcia, Grècia, Polònia i la República Txeca. Dos d’ells són a través de la plataforma etwinning, un a educació infantil i l’altre a educació primària.

Així mateix, dins d’aquest projecte de “Creativitat i plurilingüisme”, el divendres passat es va celebrar la festa de Halloween amb cançons, caretes, expressió plàstica, murals,…Va ésser un dia festiu i lúdic de la comunitat escolar, que es va expressar mitjançant la llengua anglesa.

logo Erasmus+Projecte “Creativitat i plurilingüisme” Erasmus + nº: 2015-1-ES01-KA101-014388.

El present projecte ha estat finançat amb el recolzament de la Comissió Europea. Aquesta publicació és responsabilitat exclusiva del seu autor. La Comissió no és responsable de l’ús que pot fer-se de la informació aquí difosa.

Deja tu comentario

Contenido patrocinado
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.