LA MARINA PLAZA

Hidraqua
Periodismo, pase lo que pase
Publicado: sábado, 9 mayo, 2015

Homenatge a les víctimes del camp de Mauthausen en l’IES Maria Ibars de Dénia

En complir-se els 70 anys de l’alliberament del camp de concentració de Mauthausen (conegut com el “camp dels Espanyols”) s’ha celebrat en l’IES Maria Ibars de Dénia un acte per homenatjar les víctimes d’aquesta barbàrie. Per això el 6 de maig es realitzà una conferència sobre Els valencians a Mathausen a càrrec de Josep Antoni Server, director del Centre i interessat en la recollida d’informació sobre aquestes persones que tant patiren en els camps de concentració nazis. L’alumnat de 4t, 2n PQPI i cicles formatius va escoltar atentament la informació aportada basada en l’experiència personal compartida amb l’Amical de Mauthausen i altres víctimes i supervivents dels Camps Nazis juntament amb alumnat de Batxillerat de Dénia el 2009.

l'IES Maria Ibars

Posada en marxa del grup de mediació de L’IES Maria Ibars

Durant aquest curs alumnat i professorat voluntari de l’IES Maria Ibars s’han format per millorar en la resolució de conflictes a través del diàleg i facilitar la comunicació entre iguals. L’activitat ha estat proposada a l’alumnat de 4rt ESO, 2n PQPI i Batxillerat i els resultats s’han valorat positivament. L’objectiu no és només millorar les relacions dins de la comunitat educativa, sinó també aprendre estratègies comunicatives imprescindibles per a la vida en societat.

l'IES Maria Ibars

Contenido patrocinado
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.