LA MARINA PLAZA

Benissa Fira i Porrat 2018
Periodismo, pase lo que pase
Publicado: lunes, 22 diciembre, 2014

L’artista Daniel Garcia Moragues tria Dénia per a presentar l’exposició “Els Jardins de Naamá”

Exposició de Daniel GarciaDaniel García Moragues, artista plàstic valencià nascut a Gandia, va inaugurar divendres passat al Centre d’Art l’Estació de Dénia el seu últim treball titulat “Els Jardins de Naamá”. Una exposició que naix arran de la lectura d’un text de Rosa Martí Pérez en què s’anomena a la dona de Noé.

Daniel García Moragues fa un homenatge a esta figura bíblica que, encara que és poc coneguda, va tindre un paper important en la història descrita en el Gènesi. Per a això es nodreix de diverses tècniques artístiques com l’estampació, el dibuix i la pintura, visualitzant així una història que es torna a repetir en l’actualitat: la corrupció i la fugida cap a la salvació.

L’exposició està dividida en dos espais. En el primer es descriu d’una manera particular i il·lustratiu la història de l’Arca, fent visible el patiment fruit de les calamitats viscudes per Naamá i la seua família . En un segon espai Daniel imagina un món després del diluvi replet de jardins i boscos. Un punt de partida exempt de dolor, invitant a l’espectador a introduir-se en un espai (en aparença) de calma, quietud i reflexió.

Daniel ha triat Dénia com el punt de partida per a presentar “Els Jardins de Naamá”, una exposició es podrà visitar fins al 18 de gener de 2015.

Obra

Contenido patrocinado
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.