LA MARINA PLAZA

Benissa Fira i Porrat 2018
Periodismo, pase lo que pase
Publicado: domingo, 11 mayo, 2014

Teatre per finançar l’excavació de la Cova del Comte

  • El grup Terato Teatre s’uneix a la campanya llençada per CIRNE i l’Ajuntament de Pedreguer per tal de finançar aquest projecte d’excavació arqueològica

El grup de teatre Terato Teatre ha volgut col·laborar amb el finançament de la “Primera Campanya Ordinària juny 2014 Cova del Comte, Pedreguer” i ha decidit representar el proper 17 de maig, a l’Espai Cultural de Pedreguer, a les 20 hores, l’obra El meu jardí, una adaptació sobre textos de Pere Calders.

cata comteLa recaptació anirà íntegrament a benefici del projecte d’excavació arqueològica sobre la Cova del Comte, jaciment en terme de Pedreguer i que promou l’associació Cirne. Les entrades es vendran durant tota la setmana a la Casa de la Cultura de Pedreguer, i també el mateix dia de la representació en l’Espai Cultural. El preu és de 5 euros i també s’ha habilitat una fila 0, per totes aquelles persones que vulguen col·laborar però no puguen assistir a l’obra (en aquest cas, es pot afegir la voluntat que cadascú tinga). Les aportacions d’aquesta fila 0 i la quantitat recaptada s’ingressaran al compte de Bankia ES37 2038 6280 3560 0001 1331.

Així, aquesta iniciativa del grup teatral se suma a la campanya de micromecenatge engegada fa unes setmanes per Cirne i per l’Ajuntament de Pedreguer “Participa en l’excavació de la Cova del Comte”.

Tant l’Ajuntament com Cirne han agraït el gest del grup teatral, perquè donarà una important empenta a la campanya, que avança, segons afirma el regidor de Cultura, Sergi Ferrús, “poc a poc, ja que, evidentment, els temps no afavoreixen els esforços econòmics de la ciutadania”. En aquest sentit, Ferrús ha dit que, com a complement a la campanya, ha cursat informació a les entitats bancàries que treballen amb l’Ajuntament (Santander, Popular, Bankia, Sabadell, Cajamar, La Caixa) que “sabran valorar”, ha dit, “la importància de la iniciativa i segur que estan oberts a la col·laboració”. També s’ha cursat des de Cultura informació tant a empreses i associacions del poble (Fundació Server Pérez, Mas y Mas, Manufactures Miralles, Martínez, Alondra…) com comarcals (Fundem o Fundació Baleària) per copsar la possibilitat de que siguen col·laboradors d’aquesta il·lusionant iniciativa.

L’Ajuntament demana a mes col·laboració a les entitats bancàries, empreses i fundacions amb el finançament del projecte

Tant el detall del pressupost del projecte com les característiques de la campanya es poden trobar en la web municipal. En aquesta mateixa pàgina anirà detallant-se la marxa del projecte, així com les diferents aportacions dels col·laboradors.

Deja tu comentario

Contenido patrocinado
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.