LA MARINA PLAZA

Benissa Fira i Porrat 2018
Periodismo, pase lo que pase
Publicado: miércoles, 27 noviembre, 2013

“Verd i Pedra”: una via per trobar treball

  • Pedreguer aconsegueix un nou taller d’ocupació subvencionat per la Conselleria d’Economia amb més de 400.000 euros i dedicat a treballs forestals i mamposteria

La Conselleria d’Economia, ha resolt favorablement la sol·licitud feta per l’Ajuntament de Pedreguer del Taller d’Ocupació anomenat “Verd i Pedra”, un projecte en què l’aprenentatge i la qualificació s’alternen amb el treball productiu en activitats d’interès públic o social que permeten la inserció a través de la professionalització i l’adquisició d’experiència de les persones participants.

Seran destinatàries d’aquest programa les persones inscrites al Servef com a demandants no ocupats durant més d’1 any, i a més acomplir els requisits següents: ser major de 45 anys i tenir càrregues familiars, o bé tenir 25 anys o més, en situació de risc d’exclusió social acreditada pels Serveis Socials de les Administracions Públiques.En el taller es realitzaran les especialitats de Treballs Forestals i Mamposteria. Els alumnes del taller realitzaran treballs relacionats amb les anomenades especialitats en les zones d’El Collado de La Sella i el Parc del Patronat, que s’alternaran amb la formació teòrica durant el desenvolupament del taller, des de finals de 2013 fins últims de 2014.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El número d’alumnes que participaran en el taller és de 22, 11 de cada especialitat anomenada, i la subvenció concedida per la Conselleria ascendeix a 414.157’92€. Per al desenvolupament del taller es farà una selecció de personal directiu, docent i de suport, del 26 al 30 de novembre de 2013. Les sol·licituds es deuran presentar, en hores d’oficina, en el Registre d’Entrada de l’Ajuntament de Pedreguer.

Contenido patrocinado
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.